Totaal pakket

Het totaal pakket staat voor ontzorgen. Jouw vaste HR Adviseur is op gezette tijden in jouw organisatie aanwezig, daarnaast kun je flexibel gebruik maken van de kennis die de adviseur mee brengt.

Totale ontzorging, dit is wat je krijgt met HR Direct. Samen met de HR Adviseur ga je op zoek naar wat passend is voor jouw organisatie.

We bieden een combinatie van projectbasis en periodieke ondersteuning in het totaalpakket. Zo zetten we bijvoorbeeld het ziekteverzuimbeleid op en onderhouden we het!

We zijn op gezette tijden aanwezig, het tijdsbestek is afhankelijk van de behoefte en de grootte van de organisatie. Dit kan een paar uur per maand zijn tot aan meerdere dagen per week. Hierbij staat de wens van de klant voorop; snel af- en opbouwen van uren is mogelijk. Daarnaast zijn we flexibel oproepbaar. Speelt er een direct op te lossen casus? Dan komen we zo snel mogelijk naar je toe of we bieden ondersteuning op afstand.

Neem contact op

Wat wij voor je doen:

  • Strategisch HR beleid
  • Beoordelingscyclus
  • Arbeidsovereenkomsten
  • Ziekteverzuimbeleid
  • Onderzoek tevredenheid
  • HR Administratie

Vaste HR Adviseur

Bijdrage aan bedrijfsresultaat

Kennis van actuele wetgeving

Snel en direct

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Dat kan! Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×