Periodieke HR ondersteuning

Jouw vaste HR adviseur is periodiek aanwezig, in de organisatie óf op afstand.

Wij bieden periodieke ondersteuning op de HR instrumenten die jij reeds in gebruik hebt genomen. Zo worden de instrumenten onderhouden en is de HR kennis altijd actueel en paraat aanwezig. We zijn benaderbaar voor collega’s, zij weten wanneer de vaste HR Adviseur aanwezig is en kunnen indien gewenst altijd binnen lopen!

We zijn op gezette tijden aanwezig, het tijdsbestek is afhankelijk van de behoefte en de grootte van de organisatie. Dit kan een paar uur per maand zijn tot aan meerdere dagen per week. Hierbij staat de wens van de klant voorop; snel af- en opbouwen van uren is mogelijk. Daarnaast zijn we flexibel oproepbaar. Speelt er een direct op te lossen casus? Dan komen we zo snel mogelijk naar je toe of we bieden ondersteuning op afstand.

Neem contact op

Wat wij voor je doen:

  • Casemanagerschap ziekteverzuim
  • Onderhoud arbeidscontracten
  • Ad hoc personeelsvragen
  • Onderhoud beoordelingscyclus

Vaste HR Adviseur

Gezette tijden

Flexibel bereikbaar

Snel en direct

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Dat kan! Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×