Wij stellen ons voor

Bij HR Direct werken ervaren HR adviseurs. We staan te trappelen om HR binnen organisaties van toegevoegde waarde te maken!

HR Direct is een jong en enthousiast HR-bedrijf dat in 2015 is ontstaan uit Deeltijd HRM. De wens van ondernemers om ontzorgd te worden op het gebied van personeelszaken en dit goed te willen inrichten zonder direct een HRM-er in dienst te nemen, lag hierbij aan ten grondslag. We zien dat veel bedrijven moeite hebben met het vinden van goed personeel. Daardoor wordt het boeien en binden van personeel naar de toekomst toe steeds belangrijker.

Ervaren HR adviseurs
Bij HR Direct werken alleen ervaren HR adviseurs. HR adviseurs die hun sporen hebben verdiend bijvoorbeeld als personeelsfunctionaris of HR Manager bij verschillende bedrijven. Daardoor kunnen zij DIRECT worden ingezet op een doeltreffende manier. En zijn zij enerzijds een sparringspartner voor directie, maar ook het klankbord voor het personeel door adequaat HR-vragen op te pakken.

Het team
Graag stellen wij het HR Direct team aan je voor. Wil je persoonlijk kennismaken? Graag… en indien gewenst wordt dan ook DIRECT de objectieve HR scan afgenomen, die een blauwdruk oplevert voor je bedrijf.

Lisanne Pouwels

HR Adviseur

HR Professional | Vertrouwenspersoon | Klantgericht | Ondernemersadviseur

Ik ben een enthousiaste HR Adviseur, opgegroeid in een ondernemersgezin. Als HR adviseur ondersteun en adviseer ik organisaties op het gehele HR gebied, van operationeel tot en met strategisch niveau. Ik ben gedreven in het zoeken naar een passende oplossing, ook als deze buiten de gebaande paden ligt. Mijn passie ligt in het helpen van de MKB-ondernemer, ik ondersteun graag bij het ontwikkelen van een sterke HR strategie, langdurig of veelvuldig ziekteverzuim en het creëren van een positieve werkcultuur. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon voor verschillende bedrijven, deze bedrijven zijn niet allemaal klant van HR Direct.

Waarom ik mijn werk graag doe: mijn passie ligt in het ondersteunen van organisaties en individuen bij het bereiken van hun organisatiedoelen en het creëren van een gezonde werkomgeving. Ik geloof in de kracht van HR om de ruggengraat van een bedrijf te zijn, en ik ben vastbesloten om bij te dragen aan het succes van elke klant waarmee ik werk. De ondernemer houdt de regie en bepaalt wat we gaan doen en hoe snel we dat doen!

Maike van de Kerkhof

HR Adviseur

Energieke, toegankelijke persoonlijkheid | Praktisch en doelgericht

Ik ben een ervaren HR-adviseur met een passie voor het begeleiden van MKB ondernemingen. Ik begrijp dat u als MKB ondernemer vaak met beperkte middelen en tijd te maken heeft, maar dat u toch het beste uit uw medewerkers wilt halen. Met mijn expertise op het gebied van HR kan ik u hierbij helpen. Ik kan onder andere ondersteunen bij zaken als het opstellen van arbeidsvoorwaarden, het voeren van functioneringsgesprekken, en het opzetten van een goed personeelsbeleid. Door mijn betrokkenheid en praktische aanpak zorg ik ervoor dat uw personeelszaken goed geregeld zijn, zodat u zich kunt focussen op het laten groeien van uw bedrijf.

Lènemie van Dinter

HR Adviseur

Tejo coördinator

Judith Laros

HR Adviseur

HR Professional | Loopbaancoach | Casemanager | Proactief en gestructureerd | Praktisch en handson

Met 25 jaar ervaring als HR adviseur in het bedrijfsleven, mag je van mij behoorlijk wat inhoudelijke kennis verwachten. Ik ben een eigenzinnige grensverlegger, die met kennis van zaken gaat kijken hoe dingen wél kunnen.
Ik ben hard op de inhoud en zacht op de mens. Ik heb me de laatste 10 jaren steeds meer beziggehouden met de mens in de organisatie. Mijn kennis van en ervaring met het coachen van mensen zet ik in op basis van de vraag ‘wat kan er wel’? Met de Tweekracht methode kijk ik samen met medewerker altijd zijn of haar kernkwaliteiten en vanuit daar werken we toe naar een zo ideaal mogelijke situatie. Blijven kijken naar wat niet of minder goed gaat vind ik noch voor het bedrijf, noch voor de medewerker een gezonde uitgangssituatie.
Ik vind het procesmatige/strategische deel van het HR werk heel zingevend: de ondernemer kan altijd weer een tijd vooruit met het gegeven advies of de uitgewerkte procedure. Ook aan de menskant en in de gespreksvoering lever ik graag mijn toegevoegde waarde.

Wil jij ons team versterken?

Ben jij een energieke HR-professional die houdt van afwisseling? Wij komen namelijk graag in contact met gedreven en talentvolle zzp-ers met ervaring. HR Direct maakt een gezonde groei door, dus wellicht kun jij ons team in de (nabije) toekomst komen versterken.

Bekijk onze vacatures

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Dat kan! Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×