Wij stellen ons voor

Bij HR Direct werken ervaren HR adviseurs. We staan te trappelen om HR binnen organisaties van toegevoegde waarde te maken!

HR Direct is een jong en enthousiast HR-bedrijf dat in 2015 is ontstaan uit Deeltijd HRM. De wens van ondernemers om ontzorgd te worden op het gebied van personeelszaken en dit goed te willen inrichten zonder direct een HRM-er in dienst te nemen, lag hierbij aan ten grondslag. We zien dat veel bedrijven moeite hebben met het vinden van goed personeel. Daardoor wordt het boeien en binden van personeel naar de toekomst toe steeds belangrijker.

Ervaren HR adviseurs
Bij HR Direct werken alleen ervaren HR adviseurs. HR adviseurs die hun sporen hebben verdiend bijvoorbeeld als personeelsfunctionaris of HR Manager bij verschillende bedrijven. Daardoor kunnen zij DIRECT worden ingezet op een doeltreffende manier. En zijn zij enerzijds een sparringspartner voor directie, maar ook het klankbord voor het personeel door adequaat HR-vragen op te pakken.

Het team
Graag stellen wij het HR Direct team aan je voor. Wil je persoonlijk kennismaken? Graag… en indien gewenst wordt dan ook DIRECT de objectieve HR scan afgenomen, die een blauwdruk oplevert voor je bedrijf. Bel hiervoor met Sandra Manders via 06-40653885.

Sandra Manders

Manager HR Direct

Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam op het gebied van HRM, eerst binnen de gezondheidszorg en later in industriële productiebedrijven. Naast mijn baan als HR-Manager bij Huijbregts Groep BV wil ik mijn uitgebreide ervaring en deskundigheid inzetten voor meerdere bedrijven om hen te adviseren in het verder ontwikkelen of opzetten van het personeelsbeleid, hen te ondersteunen bij HR-vraagstukken of HR-projecten, hen te begeleiden bij conflictsituaties met medewerkers, samen met hen het ziekteverzuim onder controle te houden, te analyseren wat de gevolgen zijn van veranderende wet- en regelgeving, ect. Kortom alles op personeels- en organisatiegebied waar de directie geen tijd voor heeft omdat zij liever bezig zijn met hun corebusiness en toch alles goed willen regelen voor hun personeel.

Het geeft mij voldoening om uw personeelszaken goed te regelen of om u te behoeden voor problemen op personeelsgebied en dit doe ik op een pragmatische, daadkrachtige, humorvolle wijze en ik ga moeilijke gesprekken daarbij niet uit de weg.

Ik doe dit onder de paraplu van HR Direct omdat ik graag met een deskundig team wil samenwerken.

Lisanne Pouwels

HR-Adviseur

In 2011 ben ik mijn loopbaan als HR-adviseur begonnen. Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij een webshop voor consumentenelectronica en in de glastuinbouw. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam voor HR Direct, ik heb verschillende klanten in het MKB en ben flexibel inzetbaar voor deze bedrijven. Ik ben een echte generalist op HR gebied en ben cijfermatig goed onderlegd. Ik zal altijd zoeken naar een oplossing die bij u als ondernemer past. Naast mijn rol als HR Adviseur, ben ik vanaf januari 2023 ook opgenomen in het register voor vertrouwenspersonen. Als ik zeg dat ik iets ga doen, kom ik mijn afspraken na.

Marian Broos

HR-Adviseur

Ik ben een enthousiaste, resultaat gedreven HR adviseur met een hands-on mentaliteit.

Ik heb de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan op gebied van personeelszaken, met name in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de zorgsector. In juni 2019 heb ik de overstap gemaakt naar HR Direct omdat ik de ambitie heb om me nog verder te ontwikkelen en mijn ervaring en deskundigheid in te kunnen zetten bij meerdere bedrijven. Het is mijn uitdaging om er samen met de directie en medewerkers voor te zorgen dat de organisatiedoelstellingen helder zijn en hen te helpen om deze te verwezenlijken. Ik ben een sparringpartner voor directie, maar ook het klankbord voor het personeel. Daarnaast ontzorg ik het bedrijf op het brede gebied van personeelszaken.

Wil jij ons team versterken?

Ben jij een energieke HR-professional die houdt van afwisseling? Wij komen namelijk graag in contact met gedreven en talentvolle zzp-ers met ervaring. HR Direct maakt een gezonde groei door, dus wellicht kun jij ons team in de (nabije) toekomst komen versterken.

Bekijk onze vacatures

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Dat kan! Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×